top of page

Bewustzijnscoaching

Soms is er na een kompasgesprek iets wakker geschud wat meer aandacht verdiend. Iets waar je echt diepgaand naar wilt kijken. Ook dan is het specialisme in huis om samen een coachingstraject aan te gaan. 

 

Deze coaching is gebaseerd op de bewustzijnsleer.

Bewustzijnscoaching heeft een fundamenteel andere kijk op coaching dan gebruikelijk is. In de Bewustzijnsleer gaan we er van uit dat de persoonlijkheid slechts een beperkt deel is van jouw potentieel. Je persoonlijkheid heeft zich gevormd door vele ervaringen, ontmoetingen, en omgevingen. Je persoonlijkheid heeft je lange tijd gediend, beschermd. Maar soms kun je op een punt in je leven komen dat het NIET meer voor je werkt, dat je vastloopt en voelt dat je nog veel meer bent! 
In bewustzijnscoaching gaan we dan niet aan de slag met het aan- of afleren van vaardigheden of het ombuigen van denkpatronen, maar we gaan op onderzoek. Een zoektocht naar wie jij ten diepste bent.

‘Eenmaal bewust word je nooit meer onbewust’

Wij groeien allemaal op met een beperkt bewustzijn. Onze patronen ontstaan al vroeg in ons leven door ouders, school, achtergrond, vrienden

en omgeving. Maar je bent zoveel meer dan deze vaak belemmerende gewoontes. Wanneer je aan de slag gaat met een bewustzijnscoach word je je hiervan bewust. Vervolgens kun je ze erkennen, accepteren en zelf je leven veranderen. Je wordt je bewust van je innerlijke kracht, geluk en kwaliteiten die je niet meer zag door alle patronen. Je gaat inzien dat alles mogelijk is en je leven zal niet meer hetzelfde voelen!

‘It is our light, not our darkness that most frightens us’

Bewustzijnscoaching vind plaats in de vorm van gesprekken en maakt ook gebruik van visualisaties, systemisch werk en lichaamswerk.

In onderling overleg bepalen we samen het aantal sessies.

De kosten voor één coachsessie zijn €95 (excl. BTW 21%).
Een coachsessie duurt 75 minuten.

bottom of page